Recomandare reteta (HU)

Galette cu căpșuni și cremă de fistic

Panni
Panni
Galette cu căpșuni și cremă de fistic

Bine te-am găsit, sezonul căpșunilor, te-am așteptat cu nerăbdare!

Abia așteptam să sosească sezonul căpșunilor gustoase și aromate... Așa că am profitat de asta și am pregătit o delicioasă galette cu căpșuni, adică un fel de plăcintă franțuzească. Și de data aceasta am adăugat un element surpriză, pentru că am inclus o cremă de fistic, și pot să spun cu inima ușoară că este absolut divină ...

 

Încearcă și tu!

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare:


  1. În primul rând, cântărește făina, eritritolul, untul tăiat în cuburi și un praf de sare într-un bol mare.
  2. După ce ai terminat, adaugă apa și frământă bine până la omogenizare.
  3. Apoi, așază o foaie de copt și recomand să începi să întinzi aluatul pe ea, deoarece va fi mai ușor să-l transferi în tavă în acest fel. Așadar, întinde aluatul într-o formă circulară pe o foaie de copt presărată cu făină.
  4. Următorul pas este să ungi aluatul întins cu cremă de fistic.
  5. Apoi taie căpșunile (pot fi de mărime medie și pot avea forme și dimensiuni variate). Presară zahărul brun și amidonul peste căpșuni, apoi amestecă-le.
  6. După aceea, așează căpșunile pe aluat și încearcă să le distribui într-un strat uniform. Asigură-te că la margine lași un spațiu de aproximativ 2-3 cm, pentru că marinile trebuie îndoite.
  7. După ce ai amplasat toate fructele, îndoaie marginile aluatului și unge cu un ou zona îndoită.
  8. În cele din urmă, pune tava în cuptor și lasă până se rumenește ușor.!

 

Poftă bună!